Azərbaycanda yeni onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl hesabın təhlükəsizlik parametrləri ilə şəxsi məlumatların məxfilik parametrlərinin bir-birinə necə bağlı olduğunu yoxlamaq istəyirəm. Məsələn, yeni cihazdan giriş zamanı əlavə doğrulama aktiv olsa da, profil məlumatlarının kimlərə göründüyü ayrıca idarə oluna bilər. Platformanın bu iki istiqaməti aydın şəkildə ayırması və hər biri üçün ayrıca seçimlər təqdim etməsi istifadəçiyə hesab üzərində daha yaxşı nəzarət verirmi?
5 Views
.png)

Bəzən elə olur ki, insan sadəcə bir az dincəlmək, gündəlik təlaşdan uzaqlaşmaq istəyir. Mən bu cür anlarda ən çox sakit, rahat, eyni zamanda maraqlı bir platforma axtarıram. Çünki yaxşı platforma insanı həm dincəldir, həm də məşğul edir. Son vaxtlar mən bu xüsusiyyətlərə ən çox cavab verən platformanı tapmışam. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayta daxil olanda elə bil sakit bir bağçada gəzirəm. Rənglər yumşaq, yazılar sakit, ümumi atmosfer rahatdır. Amma bu rahatlıq içində çox maraqlı məzmunlar gizlənir. Mən bu platformanı gəzdikcə həm dincəlir, həm də yeni şeylər öyrənirəm. Bu ikisini bir arada təqdim etmək çox böyük bacarıqdır. Və bu platforma bu bacarığı mükəmməl şəkildə nümayiş etdirir. Mən artıq bu platformanı həftədə bir neçə dəfə ziyarət edirəm. O, mənim üçün bir istirahət oazisinə çevrilib. Hər dəfə yorulanda, ya da sadəcə ara vermək istəyəndə bura gəlirəm. Və bura məni həmişə xoş qarşılayır.